American Crew

Groom like the King! 

American Crew maakt niet zomaar producten. Het is het toonaangevende salonmerk dat speciaal is ontworpen voor mannen.

In 1994 liep een stylist genaamd David Raccuglia het kantoor van een distributeur in Chicago binnen met een fles gevuld met ahornsiroop. Hij voorzag een toekomst waarin mannen evenveel aandacht zouden schenken aan hun uiterlijk als iemand anders. En hij wist dat ze hun mannelijkheid niet wilden verliezen.

Vandaag de dag is American Crew het toonaangevende professionele heren verzorgingsmerk ter wereld. Mannen rekenen op ons voor de nieuwste en beste producten op het gebied van haar, lichaam, scheer en stijl. Al meer dan 20 jaar!

Styling

Shaving, Skinecare & Beard

Hair & Body Care

Fragrance

American Crew Win Eau de Toilette is een unieke en mannelijke geur door toevoeging van Tachouli en Amber. In combinatie met Kruidnagel, Bergamot en Mandarin geurt het tevens zacht en warm. Nootmuskaat biedt de finishing touch.

Uit onderzoek blijken 9 van de 10 vrouwen de geur lekker te vinden!

American Crew's Nine Fragrance is ontworpen voor mannen vol passie en energie, een man die een stille sensualiteit uitademt en onweerstaanbaar is.

Bestaat uit een licht appelaroma voor balans, koriander en kruidnagels voor specerijen en musk en amber voor houtachtige geur.

Kenmerken:
Topnoten-Zwarte peper, lavendel, Bergamot en appel
Middelste noten-Jasmijn, Cistus labdanum, koriander en kruidnagel
Basisnoten - Patchoeli, ceder, sandelhout, barnsteen en muskus